Telefon

+36205053624

E-mail

[email protected]

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 15-18:30 | Szombat, Vasárnap: zárva

Mi is a metamorf masszázs?

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely a gerinc reflexpontjait célozza meg. A főszerep a lágy finom érintéseken van, mely a kézfejen, lábfejen és az arcon lévő gerinc reflexpontjait érinti, ezeken keresztül stimuláljuk a tudatalattiban lévő blokkokat. A megfelelő pontok finom érintése által keletkező energia-hullámok kilökik az itt lehorgonyzott gátakat, amik megnehezítik az életedet.

 

metamorf masszázs kép

Fontos, hogy tudd:

Földi életed során különböző kellemetlen lelki hatások érnek téged, melyek elraktározódnak a tudatalatti legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Lehet, hogy már nem emlékszel rájuk, de a Lelked igen, és teherként, sebként, lelki sérülésként blokkolják, mérgezik a személyiségedet, és folyamatosan fejtik ki a kellemetlen hatásukat.

Minden ember esetében a lelki sérülések, megrázkódtatások, fájdalmak a tudatalattiba kerülnek, és raktározódnak el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, cselekedeteinkre és döntéseinkre.

Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak lehetünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdhetünk – nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Ezek megakadályoznak minket abban, hogy teljes és örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.